BURGER KING ZOETERMEER

BURGER KING ZOETERMEER Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 549 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Zoetermeer. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 21:10 Niet te geloven zeg!! Weer verkeerde bestelling ontvangen. En de bezorger vroeg nog naar mijn naam en adres. Ben er helemaal klaar mee hier!!!
23 sep 2022 om 17:04 Slechte service brutaal personeel
22 sep 2022 om 9:54 De twisters waren lauw en het vlees van de dubbele whopper was lauw en erg taai. Ik denk niet dat ik hier nogmaals bestel
21 sep 2022 om 21:43 Patat heeft vermoedelijk 2 minuten in de frituurpan gezeten
11 sep 2022 om 18:43 Lekker gegeten
9 sep 2022 om 22:48 Zou binnen 45m bezorgt worden duurde ruim 90m . Woon op 5m fiets afstand . Bezorger wel vriendelijk
8 sep 2022 om 10:47 Warm, netjes verpakt en bezorgd en je krijgt hier een drankje van normaal formaat i.p.v. die mini dingetjes voor dezelfde prijs.
7 sep 2022 om 18:35 Heerlijk gegeten en vlot bezorgt
5 sep 2022 om 21:53 Lekkere burger, maar wel slappe patat
5 sep 2022 om 18:28 Eten niet meer warm,helft vergeten Echt jammer
3 sep 2022 om 20:55 Bestelling klopte niet.. patat slap geworden.