BURGER KING ZOETERMEER

BURGER KING ZOETERMEER Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Zoetermeer. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 0:54 Doet best wel lang, ik moest 45 min wachten op die bestelling
1 jul 2022 om 23:11 Hele andere bestelling gekregen dan wat er besteld was.
30 jun 2022 om 23:06 Ik had 9 nugts bestelt maar heb plaats van 2 maar een saus gekregen let aub volgende keer op
29 jun 2022 om 21:10 Ik had 2 grote menu’s besteld, maar kreeg 1 friet! Heel jammer!!
28 jun 2022 om 12:34 Burger en friet was top, alleen ik bestel een Ice Tea Green en ik krijg een Sprite?
25 jun 2022 om 22:08 Bezorging erg snel. Eten zoals altijd heerlijk. Burger was top!
25 jun 2022 om 19:56 Dat het druk is op zaterdag, alle begrip voor maar 1.5 uur wachten op koud eten Op de bezorging geschreven kloppen want de bel doet het niet...en dan een grote mond krijgen van" ja ik heb al 3x aangebeld lag je te slapen ofzo..."
24 jun 2022 om 8:57 Levering binnen de voorgestelde tijd en was nog gied warm. Vriendelijke bezorger.
19 jun 2022 om 19:53 Ze waren een burger vergeten. Helaas onbereikbaar voor ons en voor thuisbezorgd. Heel erg zonde.
18 jun 2022 om 21:21 Super snel
18 jun 2022 om 20:33 Bezorging op tijd en het eten was prima
8 jun 2022 om 22:40 Laat plus er zat een blonde haar in het eten.. we hebben allen hier donker haar