BURGER KING® ZOETERMEER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 829 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Zoetermeer. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 22:32 Niet goed gemaakt, de cheeseburger zat amper kaas op en de lava cake was aangebrand
7 jun 2024 om 13:53 op ce voorspelde tijd binnen en warm
2 jun 2024 om 22:54 Netals alle andere keren koude frietjes en burgers! Dus nooit meer
26 mei 2024 om 20:20 De bestellingkwam 2 uur te laat. Dat vind ik persoonlijk te lang. Ik snap dat het weekend is en dat het iets langer kan duren,maar 2 uur is wel erg veel.
19 mei 2024 om 0:07 Lekkere burger maar 2 uur gewacht…
14 mei 2024 om 19:53 Er miste 2 twister fries en er miste 2 verrassingen bij de jr menus
14 mei 2024 om 18:49 Pot mosterd op de cheeseburger gepleurt, konden we weghalen, bbq saus vergeten, kindermenu speeltje vergeten, achterlijk lange wachttijd. Achterlijk hoge bezorg kosten. Ik wil compensatie, daar bel ik voor maar niemand neemt op
11 mei 2024 om 15:17 Fries were chewy almost no salt and the nuggets were too soft
26 apr 2024 om 18:56 Alles was koud en leek oud. Geen speeltje bij kids meal terwijl je wel moest aangeven of het voor meisje of jongen was. Mijn dochtertje was teleurgesteld.
25 apr 2024 om 14:31 Slecht hamburger was koud en droog , patat taai en koud , frietsaus niet gekregen
18 apr 2024 om 23:57 Top!
15 apr 2024 om 9:03 Aardige bezorger, eten was nog goed warm